In April: Open op 21& 22 april!

In april zijn we weer het 3de weekend van de maand open, dus, omdat we altijd het 3de volle weekend rekenen, op zaterdag 21 en zondag 22 april van 12u tot 18u. En dit jaar zijn ook weer de Bloemendagen in Limmen, van 5 mei tot en met 11 mei, ook die dagen zijn we open van 12u tot 18u!

De laatste maand hebben een aantal mooie bronzen beelden toegevoegd aan de collectie, onder andere van Anke Birnie en Yvonne Visser. Daarnaast hebben we in de galerie objecten van een grote diversiteit aan glaskunstenaars, o.a. van Bertil Vallien, Bernard Heesen, Louis Larooy, Ioan Nemtoi en Mats Jonasson. Maar we hebben dus ook andere kunst zoals bronzen beelden, keramiek en litho's. 

De laatste tijd worden we ook regelmatig op afspraak bezocht, erg leuk! Dus als het niet lukt om langs te komen tijdens een regulier openingsweekend, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-25087590 om een afspraak te maken!